PC Problemer

PCer rammes ofte av problemer som oppstår gradvis. Maskinene blir tregere etterhvert som flere programmer blir installert, eller de får sporadiske feilmeldinger eller til og med krasj som medfører tap av data.

PCer trenger service akkurat som biler. Operativsystem og programvare må oppdateres jevnlig for at man skal unngå at hackere via internett gjør skade på ymse vis.

Nagel Datahjelp har 15 års erfaring og utstyr for å redde data fra havarerte harddisker, diagnostisere og feilsøke kranglete pcer, rydde opp og rense ut spor og rester etter ufullstendig og delvis avinstallerte programmer, reinstallere, oppgradere, bygge DYI-maskiner, sette opp bredbåndstilknyting, sette opp og optimalisere trådløsnettverk inkl. sikkerhet.

Barn som bruker PCer legger ofte inn programmer via internett, også uforvarende. Sikkerhet går to veier, både for å beskytte brukeren men også for å stenge ondsinnede ute.

Det er en investering å ta service på PCer, for levetiden kan forlenges, og noen kan økes betraktelig med enkle oppgraderinger.

 

3 enkle vedlikeholdstips:

1: Rens vifter og luftinntak for støv. Ofte!.

2: Oppdatér OS og programvare.

3: Pass på at antivirusprogram er oppdatert og aktivisert..